DeZeem.nl en DerEimer.de

Telefoonnummer

+31 (0) 651271231

E-mail adres:


ericdikeb@hotmail.com

Eric Dikeb beweegt zich al meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven.


Bij Eric is een deal altijd deal!!


Een bekend motto in Eric's leven is;

Spreek nou zo min mogelijk af

in het leven!

Maar spreek je iets af?

Hou je er dan aan!!www.DeZeem.nl is opgericht door BN'er Eric Dikeb en zijn goede vriend Twin van Leeuwen die inmiddels uitgekocht is en weer andere bedrijven probeert op te zetten, Eric Dikeb onderneemt verder met www.DeZeem.nl als een franchise organisatie  en heeft inmiddels een  Duitse afdeling DerEimer.de!

 

www.DeZeem.nl is een franchise organisatie die zzp'ers in de schoonmaakbranche ondersteunt met hun marketing, communicatie en administratie.

De Geschiedenis van DeZeem.nl

 

Bel gerust voor een afspraak en/of advies 06-33 61 76 11.


Darko Beljan uit Kroatië was de eigenaar van de eerste franchisevestiging van www.dezeem.nl; namelijk de vestiging Overijssel/Drenthe. Hij was ZZP'er en wij van DeZeem.nl Franchise deden zijn marketing, communicatie en administratie.

 

Darko heeft inmiiddels zijn vestiging verkocht.

Nieuwe Franchisenemers zijn Desiree, Gert-Jan, Jeroen en Eric zij zijn gestart in 2016 en 2017 en ook hun klantenkring groeit gestaag!

 

Geef ons een kans en we zullen u niet teleurstellen. Sowieso betalen al onze klanten pas achteraf via de Rabobank èn u hoeft alleen maar te betalen als u 100% tevreden bent!

 

U loopt dus geen enkel risico!

 

De eerste keer kom ik zelf even kennis maken.

 

Hopelijk tot snel!

 

DeZeem.nl voor glasheldere afspraken!

De geschiedenis van www.dezeem.nl verteld door één van de twee oprichters Eric Dikeb;

 

www.dezeem.nl is onderdeel van www.ejbn.nl; zijn bedrijf.

 

"Ik ben Eric Dikeb bekende zanger van o.a. het liedje "de Pizzahut. Met het liedje “de Pizzahut”, in het buitenland “Fastfooddance”, heb ik best wat geld verdiend en uiteindelijk bezit ik, samen met mijn vrouw en de Rabobank, 3 panden waarin ik in totaal 15 kamers verhuur.

 

Nu is het zo dat begin 2014 één van de kamerbewoners (Darko uit Kroatië) de huur niet meer kon betalen. Toen ik hem vroeg wat er aan de hand was vertelde hij dat hij zijn baan was kwijtgeraakt en of ik niet iets voor hem wist?

 

Ik zei van niet, maar beloofde mijn oren en ogen open te houden. Toen ik twee dagen later op de verjaardag van Glazenwasser Michael van Tip Top Glazenwassersbedrijf zat en hij mij vertelde dat hij i.v.m. met de drukte 50 klanten weg deed, was het idee voor www.dezeem.nl geboren.