Ej Music platenmaatschappij

Telefoonnummer

+31 (0) 651271231

E-mail adres:


ericdikeb@hotmail.com

Eric Dikeb beweegt zich al meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven.


Bij Eric is een deal altijd deal!!


Een bekend motto in Eric's leven is;

Spreek nou zo min mogelijk af

in het leven!

Maar spreek je iets af?

Hou je er dan aan!!Ej Music een klein maar sterk platenlabel!


Ej Music heeft ook nog het internationale label InCredible Records via deze beide labels zijn inmiddels flink veel artiesten gelanceerd maar de gevestide namen vinden het geen probleem om met de platenlabels van Eric Dikeb samen te werken.


Namen als Paul de Leeuw, Parla et Pardoux, Imca Marina, Bert Heerink, Bas & Joel (Idols), Bonnie St. Claire zijn gereleased door één van de labels.


Eric Dikeb heeft natuurlijk als componist en tekstdichter het meeste succes behaald met het liedje Pizzahaha aka Pizzahut, Burger dance, FastFoodDance, The Fast Food Song maar ook zij serieuze werk als het liedje "Celeste" haalde de hitlijsten en werd bijna uitgekozen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Song Festival van 2005!

Eerder schreef Eric Dikeb i.s.m één van zijn mentoren op het gebied van liedjes schrijven Ad van Olm voor Paul de Leeuw "Blue skies are free" maar omdat Paul de Leeuw af moest zeggen heeft Bert Heerink uiteindelijk het lied gedaan op het Nationale Songfestival!

 


Eric Dikeb's platenlabel Ej Music heeft naast het grote succes dat behaald werd met de "FastFoodDance" nog wel wat tracks ge-released  waar ze trots op zijn!


Zo behaalde Ej Music met de band V-Male in het begin van dit millennium de hitlijsten  o.a. met dit super nummer hierboven "Me's not nice" dat te zien was in het inmens populaire Top of the Pops en reisde V-male af naar Berlijn om in een leeg zwembad aldaar een super vette videoclip op te laten nemen geschoten op film zoals je hieronder kunt zien!


Ej Music heeft met zijn label ook wat mooie clubproducties voort gebracht zoals "Preacherman" van Francois Pardoux en "Throw you Hands up" van DJ Backdrop.